Tablet σε 200 μαθητές του Δήμου Λεβαδέων που τα έχουν ανάγκη

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί τις εταιρείες «Κ. Μάρκου ΑΒΕΕ», «Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε.» και την «Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε.» για την ευγενική τους χορηγία προς το Δήμο Λεβαδων, περίπου 200 φορητών ηλεκτρικών συσκευών (tablets), προκειμένου να υλοποιηθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μετά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών στη χώρα.

Η προσφορά αυτή θα επιτρέψει στους μαθητές να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους διαδικασία με τη χρήση μεθόδων σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων παρέδωσε τα tablets στον Δ/ντη Α’θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Μιχάλη Γιαννιό και τον Δ/ντη Β’θμιας Εκπαίδευσης κ. Αλέξανδρο Καρκάνα, οι οποίοι κατέγραψαν τους μαθητές/μαθήτριες που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία, καθώς δε διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά την προεργασία, αλλά και τη συνεργασία τους.

Η προσφορά αυτή των εταιρειών καταδεικνύει το βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης σε μια περίοδο που απαιτεί συλλογική προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα από την πανδημία.

Σχετικά